Teleguide

Çfarë bëjmë ne?

Teleguide është platforma e marketingut online më e re në Shqipëri, e cila ofron një mundësi të shkëlqyer për promovimin e bizneseve në internet.

Teleguide është platforma e marketingut online më e re në Shqipëri, e cila ofron një mundësi të shkëlqyer për promovimin e bizneseve në internet. Përmes Google Teleguide, bizneset shqiptare kanë mundësinë të prezantojnë veten në motorin e kërkimit më të madh në botë në një mënyrë të thjeshtë dhe të efektshme.

Ky platformë lejon krijimin e profileve të plotë me informacione të rëndësishme për klientët, duke përfshirë orarët e hapjes, informacionin kontaktues, recensione, si dhe fotografi dhe lokacionin e biznesit. Kjo ndihmon në përmirësimin e vizibilitetit online dhe lejon klientët të gjejnë dhe të lidhen me biznesin në mënyrë më efikase.

Përmes Teleguide, bizneset kanë mundësinë të ndajnë fotografi të produkteve ose shërbimeve, të prezantojnë ambientet e brendshme dhe të jashtme të biznesit, dhe të ndajnë eksperiencat e klientëve. Po ashtu, lokacioni i biznesit shfaqet në hartën e Teleguide, duke e bërë më të lehtë për klientët të gjejnë dhe të arrijnë në vendin fizik të biznesit.

Në përfundim, Teleguide paraqet një platformë të fuqishme dhe efektive për promovimin e bizneseve në internet, duke ofruar një mjet të ndërlikuar për rritjen e vizibilitetit dhe tërheqjen e klientëve potencialë.

Ekipi ynë

Profesionistë kreativë

Së shpejti ....
Sorry, We found no members who have editor role.

Veçoritë

Si mund të regjistrohuni ?

Te ne mund të hapeni llogari dhe të paraqiteni bizneset tuaj.

Paid Listings

This is the big money maker of your directory site. Listing owners will pay to get their places listed on your site.

Promoted Listings

You offer Promotion Plans, listing owners will have directories appeared at special spots on site, and at the top of search results page.

Paid Claim Listings

Another revenue model to monetize from listing. You create a listing on your site and allow the business owner to claim it.

I besuar nga mbi 30000+ përdorues

Regjistrohu edhe ti tani